Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Personvernerklæringen handler om hvordan SOLSTAD bo- og omsorgssenter AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og generell informasjon om hvordan SOLSTAD bo- og omsorgssenter AS behandler personopplysninger.

SOLSTAD bo- og omsorgssenter AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på www.solstad-bos.no. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Drift & vedlikehold av nettsted

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted lagres på egne servere som driftes i Norge hos SYSE AS. Det er kun SOLSTAD bo- og omsorgssenter AS og SYSE AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Catch Media og SYSE AS for sikring av data i forbindelse med drift av webløsning.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker. Les mer i vår cookie-erklæring.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtales hvilke opplysninger som samles inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert i et av systemene til SOLSTAD bo- og omsorgssenter AS har du rett på innsyn i dine personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@solstad-bos.no.

Publisert: 16.11.2017, Sist endret: 13.09.2022

Hvordan søke plass?

Plass søkes om gjennom kommunen du bor i.

Kontakt oss